Sunday, February 20, 2011

Tabiat Pelik Buruk Anda

Korang ade tabiat pelik untuk di kongsi kan ??? Selalunyer sesetengah orang mempunyai tabiat pelik atau buruk. Mesti korang pernah jumpe member korang atau saudara -mara yang bertabiat pelik/buruk nie. Macam aku,aku suke sangat gigit bibir,xtau la kenapa,nak kata bibir aku macam angelina jolie pun,tak jugak. Mase termenung sorang2,mase kusyuk buat keje,mase tengah berfikir,suke sangat gigit bibir,bukan di buat2 tapi dengan secara automatik nyer aku tergigit bibir. Haaaaaa malu jap citer pasal tabiat pelik aku kat orang. Ade sesetengah orang plak suka cium dan gentel bucu bantal. Selalunya perempuan kott hehe


















Mase aku dekat hostel dulu pun,ade jugak mamat nie,member satu dorm dengan aku. Die budak sarawak, die suka sangat bercakap dengan bantal peluk die tue,aku pun naik pelik sebab baru je kenal kan. Aku tengok bantal tue pun da pelik semacam same mcm tuannya,bantal peluk tue kecik jer,kat atas tue dah berbentuk kepala. hahaha aku selalu je gelak tengok die bercakap dengan bantal tue. Aku pernah jugak tanya pasal bantal tue,die cakap tue la bantal bucuk,sejak kecik samapi besar kalau tido takde bantal tue,memang haru biru la, memang xboleh tido. Aku try la test,aku dan member aku saje gurau sorok kan die punyer bantal. HAaaaa memang macam orang hilang anak la. Die tue anak bongsu,anak bongsu memang macam tu eh??? hehehe

Pernah jugak tengok orang yang suka bercakap depan cermin,tue perangai pelik ke??? Korang pernah buat x?? Kalau nak tahu pelakon diorang praktis berlakon camtue la. Dengan melihat wajah sendiri boleh menaikkan semangat dan yakin terhadap diri untuk berdepan dengan orang ramai. Selain itu jugak aku pernah tengok orang gigit kuku,xkire la mase tengah tengok tv ke,tengah membaca ke,tengah tension ke,gigit kuku 24 jam. Nasib baik la mase tengah makan x gigit eeeeeeEEE. Jangan sampai gigit dengan tangan tue suda la,kang claim insurans cakap dah kudung hehe 1 jari tangan atau kaki kita nie sangat berharga woooo....

Perangai atau tabiat pelik korang ape?? korek hidung?? gigit sabunn?? kencing dlm seluar?? suka kentut?? Jom kongsikan kat sini.....

13 comments:

shahsyaz said...

hehhehe, dh mcm segmen..best neh..

perangai pelik sy ( malu r nk ckp ), sy suker bau kuku kaki yg korek2, lagi2 kt ibu jari, hahahaha..

adoi, muke dh cantek..tp perangai buruk betol..bkn sy sorg je taw, ade gak kwn2 sy mcm tuh..

kdg2 sy suker gigit kuku..pastuh garu2 kepala n then bau2 kelemumur tuh..kirenyer sy suke membau..

Ratu Borak said...

emmm...perangai pelik memang byk...
tapi yg paling pelik Ratu punya perangai suka buat sesuatu yg orang jarang buat...examplenye..pakai baju n tudung ikut dan je..kadang2 sampai orang gelak tengok..hahaha

izz3™ 2011 said...

hahaha owhh suke membau eh.
pernah tgk orang cmtue,ntah2 awk.. hehe
boleh d katakan rmai yg berperangai pelik,kita je xtau hehe

tapi bab gigit kuku tue rami,yang perangai cabut rambut pun ade,sampai botak kt tengah hehe

kalau nk bau orang,cmner plak tue eh ??

izz3™ 2011 said...

ratu~ men belasah je ek??? bkn ke perempuan pentingkan penampilann?? adakah itu pelikk ? pelik bagi ratu kottt hehehe

ifwat said...

perangai pelik aku suka tido sambil berdiri. hahahah! tettt

izz3™ 2011 said...

ifwat~ cmner tue bro??? ngigau ke hape

Anis Aryna Shamsuddin said...

err, ini mmg sgt pelik..
huhu, :)

izz3™ 2011 said...
This comment has been removed by the author.
izz3™ 2011 said...

anis~ tabiat pelik awk ape plak???

Nadee Dulcet said...

nadee ske kopek kuku kaki bagi sampai darah ! HAHAHAHA haa gruesome kan ? LOL

izz3™ 2011 said...

nadee,smpai darahh tuee..bhaye2 hehehe

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.