Saturday, February 12, 2011

Kisah Dapat No Hp Awek

Lepas makan tadi, pegi toilet jap,paham2 je la an (cm xd ayat len ke)... kembali ke 'server' izz3.com nih . Sambil2 mengadap facebook dan blog terpandang la no awek nie..
Pppppeeerggghhhh !! cun beb ! siap bg no phone tuueeee,aku apa lagi dengan selamba nya salin kat phone. Gambar die plak aku right klik then save as kat dekstop,malam nie sebelum tdo ley la jenguk2 kan hehe........... boley tahan gak awek nih,kalau korang tgk pon korang terpikat confirm!!!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/











* hei!! korang xkn tgk je kot, xreti2 nk klik ?? hahahahahaha

6 comments:

Ina said...

hampeh..kite dah klik dah pon..jgn lupa aku nye ek..sama-sama makan tau..
http://inanazir.blogspot.com

izz3™ 2010 © said...

yeaaa da klik n polo awk skalii :)

ruby zaizi said...

dh klik dh huhu..

izz3™ 2011 said...

ok thnx ruby

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.