Saturday, February 19, 2011

izz3.com jual jus pulakkk ??

Ade beberapa rakan blogger aku tanyerr,izz3 tue nama ko ke?? Memang name ko ke ?? Meh aku nak citer asal usul izz3 dengan izz3.com . Nama sebenar aku adalah mohd izze..so aku tukar kan ' E ' dengan '3'. Mesti ade sebabnya aku tukar kan, Mase aku beli domain ari tue,aku memang nak sangat full name aku dijadikan nama blog. Memang nak letak izze.com . Tapi mase register nak beli domain,aku check la availablity izze.com,nama domain izze.com untuk dijadikan nama domain blog aku dah unavailable.. frust jugak aku huh, nama aku dah di gunakan orang lain terlebih dahulu. Aku taip la izze.com nak tengok website ape yang guna name tue. Korang nak tau website ape ?? haaa tengok gambar nie...














Haaa website jus beb,berdasarkan pembacaan aku FAQ die website izze.com tue,izze tue adalah anak perempuan pengasas syarikat jus tersebut. Lawa gak page diorang,colourful.. Emmm diorang kena bagi aku sket royalti nie sebab guna nama sama ngan aku. Tunjukk ic kang hehehe

4 comments:

Mohd Fitri said...

bang, nak beli jus mangga satu.

eh, maaf salah page :P

izz3™ 2011 said...

hahaha......1 jer??? 1 karton aku bg ko :D

lieya orange M.I. said...

tgk blog orange ni, nnt kata kamu jual jus orange plak...hehe

izz3™ 2011 said...

haha..lau senang2 meh la beli jus ngan sy hehe ade diskaun lg :p