Friday, February 18, 2011

Bila Tepung Dan Telur Hinggap Di Kepala





















gambar sekadar hiasan (google),xsempat nak snap...mcam nie la lebih kurang kepala aku tadi :p






Seperti biasa,jom minummmmmmmm,kata housemate aku,aku dengan tak mengesyaki pape teros keluar pegi restoran dekat 'kondo' aku. Pppperrghhh sedap betol bihun sup kat cni ( siot jer bagi aku makan kenyang2 dulu) . Lepas makan aku balikk rumah dan teros mengadap laptop. Diorang berlegar-legar macam kapal terbang abes minyak.

Aku pun buat xtau je la kan,then salah sorang housemate aku paggil ke luar suruh tengok member aku sedang #$!^%*& . Aku pun jenguk keluar,jenguk2 jer member dah standby telur ayam. Gedebushhhh !!!! Happy Buffday!!! telur hinggappp atas kepala..perghhhh !!! khayal je rase, + bau hanyir. Tak cukop lagi,member sorang datang lagi bawak tepung,baling kat aku....Happy Buffday!!! Sekali lagiii kenaaaa hahaha
Aduhh aku ingat xkena semalam,da xkena da...hahahaha aku ape lagi baling balik la hahahha
padan muka diorang ggrrrrr.........

Habis 1 rumah hanyirr,ape lagi sesi mencuci balik tepung n telur. hahaha ...... sekarang nie aku tengah membuat note buffday diorang dalam hp beserta ALARM untuk sesi balas dendam part 2 . warghahahahaha !

8 comments:

Puan Kutu said...

hepy besday..bes kna baling telur?keke..

popo said...

kcian kwn tu...kikikiki

Fariq said...

kehkeh.. teringat time buffday member dulu,, habis mengamuk dia kena baling tepung n telur..

latest -
-Realiti Dalam Dunia Blog
-Kepentingan Twitter Dalam Berblog

izz3™ 2011 said...

puan kutu ~ mmg besttt abes hanyis 1 badan huhu

izz3™ 2011 said...

popo~ mmg kesian :p

izz3™ 2011 said...

fariQ - mengamuk btol ke? mmg sesi bls dendam laaa hahaha

Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Coach Factory said...
This comment has been removed by a blog administrator.