Thursday, December 23, 2010

Minah Bertudung Cacat Otak BODOH!!!



Agak2 38A ke 38B saiznyerrr 'bukit pink' yg anda saksikan td ??? Itu bukan persoalannya,persoalannya kat sini aku nk tunjuk betapa crazy nya makhluk paling seksi mempersendakan wanita bertudung. Memang sekali pandang itu hanya gurauan atau nyanyian ala2 video Cikgu Syida yang hangat di FB. Tapi kali ini tampil HOT gile babenggg. Kalau Cikgu Syida tgk pun geleng kepala.

Mane maruah diorang sebagai wanita,body tunjuk camtue je kat public,.ingat US ke ape. Korang ley nilai sendiri n pada makhluk2 yang record video yg bukan2 tue,sebelum aku download baik korang DELETE laa...xpyh nk simpan2 wat koleksi,benda cmnie mmg mudah sgt tersebar.... renung2kan la

1 comments:

NieyaVanilla said...

bengong r pmpuan2 nie..wat mlu je..eee xngaku kaum aku..