Saturday, August 28, 2010

Nyaris jd PONDAN Auuuwww !!!

Tanggal 27hb Ogos 2010,pulang dr outstation kat melaka.. on d way blik ke KL tetibe jer member aku ade hal kt seremban.. Terpaksa lah aku sorang2 blik ke KL dgn komuter...sesudah member aku drop kat station komuter Seremban,aku berjalan menuju ke arah kaunter then beli tiket direct ke stesen Sg Buloh tuk blik ke rumah sewa aku .

Aku " akak,sg buloh yer..."

Akak kaunter " Brape org? "

Aku " sorang,boleh direct ke sg buloh kn ? "

Akak kaunter " boleh, 7 ringgit 40 sen yer..."

Aku " Ok tQ..kol bpe ek kak? "

Akak kaunter " sekarang...."

Setelah amek baki duit tiket td,aku tgk da ade komuter yg sedang tggu penumpang...mmg da xd org time tue..smua da nekkk,aku pon berlari lari anak..tkot xsmpat msukk. Msuk jer mmg tgk rmai la org..pas msuk aku ushar2 tmpat duduk...usha punyer ushar tgk de kerusi kosong..aku dgn bag pakaian d tgn selamba duduk kt c2. "Huh de jgk kerusi kosong...."(dlm hati)

Br jer nk bersandar kt kerusi tersebut,ttibe de suara pmpuan..

cik pmpuan " cik2 (smbil tnjuk logo KOC WANITA kaler pink kt cermin)

" ya allah koc wanita " smbil tgk kt org sbelahh,smua tgk aku,aku sorg jer kaum adam kt c2,aku mmg xprasan lnsung....

aku " oh...sori2 " ya allah koc wanita rpenyerr "

aku dgn selamba badak nyerrr kuar dr koc wanita tue then msuk koc sbelah,sambil wt muka cm xd pape berlaku...betapa tebalnyer muka aku time tuee...tersilap msuk koc wanita,ptot la time aku mula2 msuk org pndang smacam jer..aku mmg xprasan yg org lam koc tue smuanya pmpuan (maybe dlm keadaan penat+puasa)............. Nmpak sgt yg aku jarang nek komuterrr

- sekadar hiasan ( baju putih tue bkn aku oke) -

Sekali ingt mmg lawak gler ahhh HAHAHAHA!!

(asal la KTMB xgtau aku dlu nk asing laki n pmpuan ) kah kah kah.........................


12 comments:

A.B.U said...

hai..leh ngorat?awwwww....wakakaakaka...kan ade tulis kt area menunggu tu..haish...

sakaKun™ 2009 © said...

uwaaaaaaaaaaa kna perli~

aku xnmpk dowhhh ahahhaha

mmg blur tahap cipan time tuhh hehe

Miss Fireflies said...

ohhh diingatkan

jgn naik wanita nye koc eh

itu kami punyee..hehehe

sakaKun™ 2009 © said...

haha
awk punyerr ehh
xpe2 t nk wat smua koc tuk lelaki...tuk wanita next tren hehehe

sop said...

tak apa lah tak tahu nak wat cam ner..
jgn dah tahu pun wat cam tak tahu..huhuh

sakaKun™ 2009 © said...

sop~ da tau b4 nie tp time tueee mmg xingt lnsung hahaha
padahnyerrr terslap msuk hehehe

Athra said...

kira ok la tu gi turun then tuka koc sebelah.
ada lg yg sengal gi duk gak kt koc wanita tu sebab dia ckp 'koc lain dh penuh la'
tu algi xtahu malu

cek tipah said...

ohhhh c0mey nye u nie..
cmne pLak bule x pasan ea..
:)

Qutiq Ishanee said...

hahahhaha ingt betul jd pondan. siott en

izz3™ 2011 said...

hahha....pondan 5 minit je qutiq hehehe

eima fahyma said...

heheheh...xpela...rmi gak sbnrnye llki yg x pasan @buat2 xpasan...kdg2 dh tw tp wat bodo je pun bile kene tegur..

aida4eva said...

marah gak kalau laki yg wat2 degil dok kat situ. slalunye mat2 bangla la yg degil tu~