Sunday, August 29, 2010

Kekosongan Segera ~ Perempuan Shj ~

1 kekosongan perlu di isi dengan seberapa segera:
Syarat-syarat yg perlu di patuhi:
***************************

1) Perempuan (tulen)
2) berumur 16 ~ 28 thn.
3) bekerja ( MESTI )
4) pendidikan : uni ke bawah (tapi melepasi darjah 6)
5) warganegara malaysia
6) bangsa melayu
7) agama islam.
8) ada sijil kursus kawen

Kelebihan jika anda diterima:
************************

1) gaji pokok RM 2500 ~ RM3000 sebulan.( bahagi 2 ngan gaji gue)
2) rumah di beri.
3) kereta di beri . ( boleh pilih kat kedai..baru punya..tp x bleh lebih dari rm85 000 )
4) hanya perlu ikut arahan shj.
5) cuti tahunan atau bulanan boleh apply ikut suka.
6) kerja x ikut time. ikut suka hati korunk.
7) no contract tapi kekal...


Jika ade aweks2 yg berminat tuh,d ulangi awek sahaja boleh lah apply utk jadi BINI aku. segala permohonan akan melalui prosess pemilihan calon isteri. Sila apply online dgn menghantar offer letter beserta gambar yg paling lawa ke email saya saka_kun@hotmail.com

5 comments:

SweetSyaza said...

hahahhaha
sengal..
ingat keje kosong pe td....

sakaKun™ 2009 © said...

hahaha... keje kosong la ute..dok uma je hehe

PuRpLe LaDY said...

errrkk..
terkezut gak bace..
huhuhu..
cam terdesak lak tu..
siap letak urgent

Nor Nadia Syakila binti Jamal said...

huih!! terkezut!

anamizu said...

dah dpt ke calon nye?hihi