Sunday, February 7, 2010

aDa aPa dGn gaMbAr ????

Nie de koleksi pic menarik yg aku amek sndri......

kdg2 konfius gak ble jmpe bnda2 nie...

menarikkk perhatiiaaannn...




~ Nie pic pndok telefon yg aku amek time aku pegi mandi kt Ulu Yam
~ sempoi jer tgk pndok telefon nie park kt batang pokok pe ntah hihihi



~ Pic nie plak aku amek kt surau kt KL central....
~ Pic nie da lme aku amek..
~ Try korg bce...tol x ayat tueee? or de mksud len?? ermm



15 comments:

babyblogger said...

adehla..dia sangkut di tiang pokok tu...dasyatt

Iza said...

Sapa la yg rajin dok usung benda tu??? Kat mana nak tarik wayarnya klu dok di batang pokok

sakaKun™ 2009 © said...

haha....xtau lg ker? tM bru nk pomot telefon public terlatest...xd wayar2 lg..pkai wireless......
hahahha
jimat kos jimat tiang hahahahhaahha

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

jimat kos..tiang besi..

zulhilmi bdk blur said...

gmbr tu sbnrnye utk org beteduh taim hujan kot..
haha

SuRayA^i. said...

aik, ade exception 4 sms eh? haha~

sakaKun™ 2009 © said...

zulhilmi~ tue r,leh tduh time ujan hihihixla bsah sgt

suraya~ yup,tue r pelik...pic nie sy amek sndr,no edit2 ......konfius je ayt tueee....lau clap xkn la org tmpal gak kt surau tueee

FaTiN said...

fulamak. poyo la tepon tu. tersangkut kat batang pokok.hikhik

Dak Wan® said...

Sms lebih penting? Erk?

rash said...

ade plak ayat tuh samekn sms ngn pesanan rasuluallah?
ish ish..

Ery Farieha said...

huh?
hahaha

ehhh yg phone tu asal cmtu?
surau tu nak menyesatkan org ke?
hohoh

Faarihin said...

yang last pic tu macam nak gurau tak kena tempat aje.. first time tgk poster tu...

mirachantek said...

serious cun : )

cj'alhafiz said...

wohoo...nice..at first aku tak prasan pu yg stand dia tu pokok... wakakaka!!!!! yng ke2 tu tak brani nak komen tapi macam sensitif ja statement.....

my blog update.: http://cjalhafiz-lifejournal.blogspot.com/2010/02/just-shut-up.html

DaHLia said...

1st tgk pondok phone tu, xrasa pelikapa, just xde phone je laaa.then baru pasan sangkut kat pokok..hahah...

yg 2nd tu, KECUALI SMS tu mcm xkena...eisk...amender daaaa..pesanan atas tu ok dah tu