Sunday, December 27, 2009

I'm Yours...by japan boy[ must view ] wakakaw!!


Dengan ekpresi muke yg begitu hebat

aku respek dak neh..

hahaha...

starting die xtahan

hahaha

siap gosok2 hdung ........



nsib bek dlu aku prnh dgr lagu i'm yours nie

lau x

aku xtau la lgu pe yg dak nie men

haha..

lirik die lak,i'm yours je yg telinga aku dgr..

cm xckup oxygen pon ade..haha

adoii sian dak neh aku gelak kt diee....

pe2 korg enjoy dgr lgu neh...jgn lpe bg lgu neh kt bf or gf korg..miahahhahahahahahaha


p/s: keep it up!!

12 comments:

irahehe said...

tu ahh..im your jer dgr..

hahaha~

time die gosk idung tue klakr..

tpi cute..

sakaKun™ 2009 © said...

haha....tue r,muke die comel sgt tp klakar thap dewa hahahhahahaha

Murky said...

haha..apa dia cakap tue..comel..

sakaKun™ 2009 © said...

nie la pelat versi japan koT hahahhaahahahha

Uruchimaru @ kf said...

aku pun xreti owh !

911 said...

wakakakaKK.. nak tumpang gelak dulu kat budak tuhh...

bahasa jepun kot?

kakna said...

budak comel yg klaker..

amirulfaiz said...

Hahaha.. baru ku tau, gitar kecik tu namanya ukulele. :D

SuhanaSamsuddin. said...

walaupun itu budak suda merosakkan lagu feberet ku namun muke nye yg comel dan tidak berputus asa utk menyanyi membuatkn ku terharu.



haha

Iza said...

Anak aku umur 2 thn yg tergelak mengekek tgk bdk tu ...

laa_tahzan said...

hahahahaha...lawak ye...muka dia tu x boleh tahan tengok..lawak...dan time dia ketuk gitar tu...hehehhe

farra-eng said...

wah comelnya budak nie..kecik2 dh pandai main gitar siap wat mimik muka lak tu haha