Sunday, December 20, 2009

Hantu Ju On yg amek kesempatan.............


AKU BENGANGG TOL LAAA...

DE LG YG AMEK KESEMPATAN MSE KLIK2....

XPHM TOL DIORG NIE,LAU MSUK BLOG ORG KLIK2 XPE LA...

MSUK BG SALAM XPE LG KN?? THEN SUH SINGGAH BLOG DIE,

AKU PON CMBESE LA KN? KLIK KT LINK YG DIE TGGL TUEE...TUP2 BKAK AMEK KO...BKN BLOG TP LAMAN WEB BISNES...

BENDA NIE AKU DE BCE KT SLH SATU BLOG,PROBLEM YG SME GAKK..

TODAY JD KT AKU...DIORG INGT AKU XPRASAN KOTT......


~ HANTU nie pkai nick cutecupcakes

~ nie link HANTU tersebut

~ nie page HANTU..aku blur kn

AGAK2 LA WEII!!

NK BISNESS PON JGN MEN KOTOR!!

ORG LAIN PON CR DUIT GAKKKK......



p/s: hati2 la korg....lau bleh banned je diorg nehh


15 comments:

Budak Hostel said...

hahaha...
saya pun kena gak td.. LOL =p

sakaKun™ 2009 © said...

tue r.......mmg $#@#$%@%!$!!!!! la kn...hMMM

kakna said...

lorr.. relax la bro :)

sakaKun™ 2009 © said...

asl nk rilex kak na?? men kotor nieee

Iza said...

Aku pon slalu kena jgk tp...byk kali plak tu...

rafaiz benitez said...

aku pun da kena gak.
geram gile.

sakaKun™ 2009 © said...

tue r....blogger2 smua,xkn nk duk sje n tgk je kotttTT??

Mus said...

salam..
biasalah tu..
pelbagai cara nak mengiklan.
ada jugak yang letak iklan porno dengan keyword panas.

~@k1 is @utuMn!~ said...

ahhaah!!
ak slalu kne cm 2~

sasha* said...

sy lg best siap suh follow blog dia.wtf hehe

y@n@ M!B said...

dorang ni guna byk nama..slalu gak kna cemni, tp nama len2..ngarut je..haish (-_-")

nadia said...

hantu.. ee takot

zuwairiaiman said...

bro.. layout blog lu menarik.. keep up blogging coz hantu ni akan follow lu.. hahaha i support you

Best Of Me 321 said...

dorang kalau letak macam tu, income dorang sekali je lalu, lepas tu takde lg dah, sebab orang dah taksuka link dia, tapi takpe dah rezeki cara macam tu

black_mel said...

btul tu..dh ramai yg buat mcm tu...bukan kita xnk klik..tp ikhlas la...bgtau suruh klik dpt wang ker aper ker...nie letak link2 mcm tu kat nama diorg..kalau jujur,mmg aku klik jugak..bkn rugi pun..tp kena sama2 untung la..jgn asyik text kat shoutbox kita zzz/tdo/xde...