Wednesday, September 9, 2009

Jawatan Kosong [ Network Engineer ]




















ANNOUNCEMENT

MESINIAGA sebuah Syarikat IT (FULL IT) tade campor lain..

so pade sape2 yang ade Kelulusan dalam bidang IT meh2 join Kitorang.

JAWATAN yang ada skg ni NETWORK ENGINEER, CUSTOMER ENGINEER & SOFTWARE ENGINEER

Minimum Kelayakan :

Diploma @ Degree dlm Computer Science, Teknologi Maklumat, Networking dan Computer Engineering

sekurang-kurangnya ada experience dalam installing,configuring,troubleshooting n maintaning a whole IT device/system..sbg contoh notebook,printer,networkingequipment.

Fresh graduate pun bole apply.

Kalau ada technical certifications mcm MCTS, MCP, MCSA, MCSE, CCNA atau CCNP tu satu kelebihan.kalau tade pn tape.

kalau ada yang berminat boleh send resume ke applyjob2099@yahoo.com


UPDATE!

Pada yang berminat untuk isi jawatan ni sila email pada saya (applyjob2099@yahoo.com)ASAP untuk detail. TQ

p/s:pd sape2 yg berminat ley antar resume ke email kt ats tue ye...aku just foward dr syok.org
jawatan yg menarikk...lau aku da grad,da try da...sme bidang beb! huhuhu


5 comments:

reen said...

ni sorang lg wt n3 jawatan kosong...
jwtn untk lady boss ad x?..hik3

sakaKun™ 2009 © said...

de2
t izz annonce yerrr

imHepPie said...

nak trus jdi boss boley ke???ahaks!!

gaji lumayan x hik2..

sakaKun™ 2009 © said...

boley2...t amek borg ngan sy eh

SwEeTFoResT said...

mesiniaga???huiiii..bebudak sweet pnah prac kat sni...bdak2 it gak..