Monday, August 10, 2009

IMPORTANT TO ALL MUSLIM..........

salam~.
bce nie......Semalam....siaran RTM ...di Negeri Pahang.... tergempar ....ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya........ · salam...........kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain..Amanah!! Wallahualam... KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip utk bace nieh...Message -Sebarkan kalu sayang pada islam>..BAHAYANYA KARTUN POKEMONPOKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya??? POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi,..>CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah(..nauzubillah) ...... jadi.... tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua......> Protect Our Population Of Islam.... sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: anamuslim_..cute_ 97@yahoo. com die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!! (kalau rase sayang ngan org Islam la!!!!!!. kalau tak sayang, x payah forward!!!) jngan smbong n bongkak..skrng korng gembira larh..tnggu balasan dkat kubur......

p/s:korg hayati n fikir2 kn la............


saka a.k.a izz3


6 comments:

impish_yatie said...

nauzubillah hi min zalik...
thx 4 sharing=)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..
Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. sila
klik disini.

i love you full.. ha..ha..ha..ha...ha..

Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
wassalam

BUJANG SUSAH said...

Salam saudara.. bagus memperingatkan sesama muslim..Info yang baik serta penting memang wajib kita sampaikan. bukan sekadar "nak buat boleh, klau xnak xper". Cuma sedikit pendapat serta pandangan hamba yg x berapa pandai ni, ada lebih baik jika kita pastikan dari mana sumber2 penulisan ini. Hamba sering terjumpa penulisan ini dari email berantai yg terang2 haram hukumnya kalau kita percaya, apatah lagi jika kita turut menyebarkan.
Harap saudara jangan salah sangka dgn kenyataan saya ini. bukan maksud untuk menidakkan yg benar. cuma kita sama2 cuba pastikan dari mana asal usul penulisan ini. jika ianya dari sumber yg sahih.. Alhamdulillah.. kita wajib sama2 sebarkan. wallahualam.

blog yg bermanfaat, teruskan menulis. wassalam.

sakaKun™ 2009 © said...

insyaallah...thnx saudara ku.....

sakaKun™ 2009 © said...

aku sbgai org islam just sebarkn jer...insyaallah akn aku cube try cr asl usul penulis entry nie

LuVidA^^ said...

uiks..pahang kt blah mne tu??
saye org phg gak ni..emm